NORDLAND ARKITEKTER SØGER ERFAREN BYGNINGSKONSTRUKTØR ELLER ARKITEKT TIL PROJEKTERING

Har du god erfaring med projektering, beskrivelser mv. gennem alle byggeriets faser? Så har du mulighed for at blive en del af Nordland Arkitekters team i København.

Vi har travlt med en række spændende opgaver og søger en erfaren selvstændig og effektiv projekterende bygningskonstruktør eller arkitekt med Revit-kompetencer og stærke kommunikative evner på dansk i tale og på skrift. Opgaverne varierer i størrelse, og du vil til tider skulle arbejde selvstændigt med projekteringen af projekter, mens du i andre tilfælde deltager som erfaren projektmedarbejder i projekteringen afhængigt af projektets størrelse. Det er en fordel hvis du har projektledererfaring, men ikke et krav.

Vi leder efter dig som har øje for detaljen, kan omdanne koncept til virkelighed, er god til samarbejde internt såvel som eksternt og er en passioneret kollega.

KVALIFIKATIONER

  • Du er uddannet arkitekt eller bygningskonstruktør
  • Du har minimum 7 års projekteringserfaring fra opgaver vedrørende nybyg og transformation på større
  • Du har arbejdet indgående med projektering i Revit og har erfaring med beskrivelser gennem alle byggeriets faser på større projekter.
  • Du har stærke kompetencer indenfor kommunikation på dansk i skrift og tale.
  • Du er struktureret, skarp på deadlines og tager ansvar for leverancer.
  • Du har erfaring med afholdelse af projekteringsmøder, udarbejdelse af beskrivelser, gennemførelse af projektgranskning og KS samt projektopfølgning. Derudover har du erfaring med myndighedskontakt.
  • Du er bruger af MS Office og er desuden stærk erfaren indenfor 3D-projektering i Revit. Du har et godt kendskab til ydelsesbeskrivelserne og ABR18 samt til det danske bygningsreglement.

 

VI TILBYDER

Vi tilbyder en spændende stilling i en ung, ambitiøs og uhøjtidelig tegnestue. Vi tilbyder stor indflydelse på egne opgaver og muligheden for, i samarbejde med os, at udvikle vores lille tegnestue fremadrettet. Vi prioriterer et godt og kreativt arbejdsmiljø præget af arbejdsglæde, kreativ udvikling og fællesskab. Vi har højt til loftet og en flad struktur med en uformel omgangstone. Tegnestuen løser en bred vifte af spændende og alsidige projekter i varierende skala og kompleksitet.

Vi arbejder bevidst med bæredygtige løsninger fra første skitse og gennem hele projektudviklingen på tværs af skala og typologi.

 

Løn og ansættelsesvilkår aftales iht. kvalifikationer.

Du kan læse mere om os og vores projekter her på hjemmesiden: www.nordlandarkitekter.dk

 

ANSØGNINGSFRIST D. 20. juni

Opfylder du kvalifikationerne, og er du interesseret i at blive en del af vores hold, håber vi, at du vil sende din ansøgning, CV og relevant portfolio med ”Job Nordland” i emnefeltet til job@nordlandarkitekter.dk snarest muligt og senest den 20. juni 2023.

Vi holder løbende samtaler på vores kontor på H.C. Andersens Boulevard 37, 5.th 1553 København V og tiltrædelse sker snarest efter nærmere aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig.