Om Nordland Arkitekter

Nordland Arkitekter er en skandinavisk tegnestue placeret i København. Gennemgående for tegnestuens projekter er udgangspunktet i den eksisterende kontekst og områdets historie. Nordland Arkitekter har stor erfaring indenfor proces og idéudvikling der retter sig mod værdiskabende og kreative løsninger, med rødder i nordiske traditioner.

Tegnestuens vision er at skabe bæredygtige, æstetiske og funktionelle løsninger, der samtænker bygning, bruger og landskab i nye og bedre fællesskaber i byen.

Nordland Arkitekter er stiftet i 2019 og er drevet af arkitekterne Henrik Drejer Andersen og Simon Hou-Vangsaae Reseke.

Tegnestuen har stærke kompetencer indenfor projektformidling og er drevet af at skabe stærke og klare arkitektoniske fortællinger ud fra håndgribelige visioner og analytisk tilgang. Tegnestuen har modtaget flere præmieringer i forbindelse med arkitektkonkurrencer nationalt såvel som internationalt.

Nordland Arkitekter er placeret som en del af BLOXHUB. BLOXHUB er et tværfagligt innovationsmiljø og co-working space i hjertet af København, der har fokus på fremtidens byløsninger.

Med et internationalt netværk bestående af virksomheder, organisationer og forskere inden for urbanisering skabes der mulighed for samarbejder og vidensdeling på tværs med andre kreative og byggetekniske faggrupper hvilket bruges aktivt i tegnestuen Nordland Arkitekter.

Mød teamet

Simon Hou-Vangsaae Reseke

Arkitekt MAA Cand.Arch

+45 30 22 63 71

Simon@nordlandarkitekter.dk

   

Henrik Drejer Andersen

Arkitekt MAA Cand.Arch

+45 29 16 09 73

Henrik@nordlandarkitekter.dk